Nyhetsshowen 31 maj • Gäst: Alexandra Turku om Madeleine McCann

Programledare: Kalle Berg och Ina Lundström.

Kalle Berg pratar om att Fredrik Reinfeldt, ny ordförande för Svenska fotbollförbundet, gått ut med att man ska använda sig av den så kallade exkluderingsstrategin för att stoppa läktarvåldet på allsvenska matcher.

Ina Lundström pratar om att det börjar bli riktigt trångt, och allt fler dödsfall, på Mount Everest när mängder av klätterturister försöker nå toppen de få dagar om året då det är möjligt.

Och så kommer Alexandra Turku från utrikesredaktionen och berättar om nya spår i fallet Madeleine McCann, flickan som försvann från ett hotellrum i Portugal för 16 år sedan.

LÄS OCKSÅ: Reinfeldt om derbyskandalen: ”En väl förberedd aktion”

LÄS OCKSÅ: Strömmer: Strategi mot läktarvåld otillräcklig

LÄS OCKSÅ: I dag betydde fotbollen ingenting – våldet och kriminaliteten vann

LÄS OCKSÅ: Nepal stoppar ensamvandrare – för dyra i drift

LÄS OCKSÅ: Händelserna vi inte glömmer: Försvinnandet av Madeleine McCann

LÄS OCKSÅ: Här söker polisen efter Madeleine McCann – igen

Så kan du ta del av Nyhetsshowen

Nyhetsshowen sänds live, som ljud och som video, måndag till fredag mellan kl 07.00 och 08.30. Repriser läggs även ut i efterhand som poddar.

Du kan se tv-sändningen från GP-huset, live eller i efterhand, på gp.se/nyhetsshowen. På gp.se/nyhetsshowen kan du även välja att bara lyssna på ljudet live.

Poddversionen av programmet publiceras i alla de vanligaste poddapparna, så fort sändningen är slut. Sök på Nyhetsshowen i din poddapp och prenumerera för att inte missa några avsnitt.

Apple | Spotify | RSS | Instagram | Mixlr