Nyhetsshowen 24 augusti • Gäst: klimatforskare Hans Linderholm om sommaren

Programledare: Kalle Berg och Fanny Wijk.

ANNONS

Wagnerledaren Jevgenij Prigozjin omkom i en flygkrasch igår, Kalle Berg sammanfattar det vi vet just nu om kraschen – och varför den förmodas inte vara en olycka.

Fanny Wijk pratar om att Indien nu lyckats med det Ryssland för bara några dagar sedan misslyckades med – att landa på månen.

Vi får besök av sportreporter Felix Tornberg som berättar om efterspelet runt skandalen under prisutdelningen i fotbolls-VM, där det spanska fotbollsförbundets ordförande Luis Rubiales kysste flera spanska spelare på munnen.

Och så kommer klimatforskare Hans Linderholm och pratar om sommarens extremväder och vad han tycker om Lena Anderssons uppmärksammade krönika på ämnet.

ANNONS

LÄS MER:Experten: Förvånad att han levt så länge

LÄS MER:Ingen utmanar Putin ostraffat

LÄS MER:Flygkraschen och Prigozjins död: Detta vet vi

LÄS MER:Indien har landat på månen

LÄS MER:Spanska damligan vill att Rubiales får sparken

LÄS MER:Nya anklagelser mot Rubiales efter kyssen

LÄS MER:Så behöver Sverige rusta för nya extremregn

LÄS MER:Niclas skörd förstörs av skyfall och extremtorka

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS