Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Nyhetsshowen 23 februari Gäster: Anastasija Paltjyk och Jan Höglund

Programledare: Linnea Rönnqvist och Fanny Wijk.

Linnea Rönnqvist pratar om det tragiska beskedet att polischef Mats Löfving igår hittades död i sitt hem. Det var också igår som en särskild utredare presenterade vad han kommit fram till i den utredning som involverade Mats Löfving och polischefen Linda Staaf. Fanny Wijk berättar om Röda sten konsthalls tuffa ekonomiska läge efter hyreshöjningar och skenade elpriser, och även om drastiska nedskärningar i Göteborgs kulturbudget.

Imorgon är det ett år sedan kriget i Ukraina startade. Vi gästas av två personer som var på plats när det hände – reporter Anastasija Paltjyk och utrikeskommentator Jan Höglund.

LÄS OCKSÅ: Reaktionerna efter Löfvings död: ”Oerhört sorgligt”

LÄS OCKSÅ: Kris för Röda sten konsthall: ”Skarpt läge”

LÄS OCKSÅ: Kulturbudgeten antagen – drastiska nedskärningar att vänta

Så kan du ta del av Nyhetsshowen

Nyhetsshowen sänds live, som ljud och som video, måndag till fredag mellan kl 07.00 och 08.30. Repriser läggs även ut i efterhand som poddar.

Du kan se tv-sändningen från GP-huset, live eller i efterhand, på gp.se/nyhetsshowen. På gp.se/nyhetsshowen kan du även välja att bara lyssna på ljudet live.

Poddversionen av programmet publiceras i alla de vanligaste poddapparna, så fort sändningen är slut. Sök på Nyhetsshowen i din poddapp och prenumerera för att inte missa några avsnitt.

Apple | Spotify | RSS | Instagram | Mixlr