Nyhetsshowen 19 april Gäst: Maja Gustafsson

Programledare: Linnea Rönnqvist och Ina Lundström

Linnea Rönnqvist rapporterar om dramat som utspelade sig i Alingsås under tisdagen, då en man beväpnad med automatvapen sköt mot polis.

Dessutom berättar hon om attJörgen Fogelklou (SD) har kritiserat Göteborgs nya polishus som ritats av Gert Wingårdh, stjärnarkitetken väljer i sin tur att berömma politikerns smak av tvättkorg.

Ina Lundsström pratar om Carolas överraskande gästspel på Pustervik och hennes bakgrund inom rock n roll.

Vi gästas av Maja Gustafsson, svensk mästare i glass som lär oss allt man behöver veta om rätt temperaturer, smaker och skillnaden på glass och gelato.

I bakvagnen: flaskpost, nedfrysning av huvudet för framtiden, därför luktar det cannabis i centrum och Ron DeSantis bråk med Disney.

LÄS OCKSÅ: Recension: Carola, Pustervik, torsdag

LÄS OCKSÅ: Hård kritik mot nya polishuset: "Upp- och nervänd tvättkorg"

Så kan du ta del av Nyhetsshowen

Nyhetsshowen sänds live, som ljud och som video, måndag till fredag mellan kl 07.00 och 08.30. Repriser läggs även ut i efterhand som poddar.

Du kan se tv-sändningen från GP-huset, live eller i efterhand, på gp.se/nyhetsshowen. På gp.se/nyhetsshowen kan du även välja att bara lyssna på ljudet live.

Poddversionen av programmet publiceras i alla de vanligaste poddapparna, så fort sändningen är slut. Sök på Nyhetsshowen i din poddapp och prenumerera för att inte missa några avsnitt.

Apple | Spotify | RSS | Instagram | Mixlr