Nyhetsshowen 16 mars • Gäst: Lina Makboul om sin nya bok

Programledare: Kalle Berg och Fanny Wijk.

Fanny Wijk pratar om att matpriserna fortsätter rusa mot rekordnivåer, nu ska finansminister Elisabeth Svantesson träffa matjättarna för att reda ut om prishöjningarna är försvarbara. Kalle Berg följer upp gårdagens nyhet om att Kristdemokraternas partisekreterare Johan Ingarö avgår efter en polisanmälan om sexuella trakasserier. Nu har partiledare Ebba Busch uttalat sig om hans avgång.

Och så kommer journalisten Lina Makboul som släppt bok om tiden runt det uppmärksammade och kritiserade Uppdrag granskning-avsnittet om mediers publiceringar under metoo.

LÄS OCKSÅ: Ebba Busch uttalar sig om polisanmälan mot Johan Ingerö

LÄS OCKSÅ: Lina Makboul om motståndet mot UG:s metoo-program

Så kan du ta del av Nyhetsshowen

Nyhetsshowen sänds live, som ljud och som video, måndag till fredag mellan kl 07.00 och 08.30. Repriser läggs även ut i efterhand som poddar.

Du kan se tv-sändningen från GP-huset, live eller i efterhand, på gp.se/nyhetsshowen. På gp.se/nyhetsshowen kan du även välja att bara lyssna på ljudet live.

Poddversionen av programmet publiceras i alla de vanligaste poddapparna, så fort sändningen är slut. Sök på Nyhetsshowen i din poddapp och prenumerera för att inte missa några avsnitt.

Apple | Spotify | RSS | Instagram | Mixlr