Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Nyhetsshowen 16/2

Programledare: Kalle Berg och Fanny Wijk Gäst: Emma Tonnvik om skidskytte-VM.

Kalle Berg pratar om hackernätverket Anonymous Sudan som tagit på sig gårdagens överbelastningsattacker mot olika mindre flygplatser runt om i Sverige. Men är de verkligen från Sudan? Experter menar att bevisen pekar mot Ryssland. Fanny Wijk reder ut ett infekterat bråk i en församling i Ucklum som bland annat involverar uppblåsbara snögubbar, och som i veckan ledde till att prästen där lämnade sin anställning.

Och så pratar vi skidskytte-VM med sportreporter Emma Tonnvik. Några svenska medaljer har det blivit, trots en i övrigt massiv norsk dominans.

LÄS OCKSÅ: Ny varning från hackergrupp

LÄS OCKSÅ: Hanna Öberg tar VM-guld – silver till Linn Persson

Så kan du ta del av Nyhetsshowen

Nyhetsshowen sänds live, som ljud och som video, måndag till fredag mellan kl 07.00 och 08.30. Repriser läggs även ut i efterhand som poddar.

Du kan se tv-sändningen från GP-huset, live eller i efterhand, på gp.se/nyhetsshowen. På gp.se/nyhetsshowen kan du även välja att bara lyssna på ljudet live.

Poddversionen av programmet publiceras i alla de vanligaste poddapparna, så fort sändningen är slut. Sök på Nyhetsshowen i din poddapp och prenumerera för att inte missa några avsnitt.

Apple | Spotify | RSS | Instagram | Mixlr