Nyhetsshowen 15 juni • Gäst: Caroline Widenheim om Förtalsombudsmannen

Programledare: Kalle Berg och Karl Jansson.

ANNONS

Kalle Berg pratar om de senaste turerna i förhandlingarna med Turkiet om ett svenskt Natomedlemskap. Efter tidigare positiva tongångar från turkiska förhandlare säger nu Erdogan att Sverige inte kan förvänta sig ett ja från Turkiet vid toppmötet i Vilnius i juli.

Karl Jansson pratar om Lisebergs inställning till en bojkott av chokladjätten Mondelez. Tidigare har man uppgett att man inte har möjlighet att bryta sitt samarbete, men nu har man pausat sina inköp och beslut om framtiden väntas på ett extrainsatt styrelsemöte under fredagen.

Och så kommer Caroline Widenheim från kulturredaktionen och berättar om Förtalsombudsamnnen och det nya vapnet i åsiktskriget – förtalsmål.

ANNONS

LÄS MER:Fem punkter: Sverige bricka i Erdogans maktspel

LÄS MER:Erdogan: Vänta er inte ratificering till Vilnius

LÄS MER:"Jobbar hårt för svenskt Natointräde i juli"

LÄS MER:Efter kritiken – Liseberg pausar inköp av Marabou

LÄS MER:Även Stena Line hakar på Marabou-bojkotten

LÄS MER:Förtalsmålen haglar – Christian ”Förtalsombudsmannen” Peterson ligger bakom

LÄS MER:Anmälda till socialtjänsten – för sina åsikters skull

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS