Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Nyhetsshowen 15/2

Programledare: Kalle Berg och Ina Lundström Gäst: Valdemar Lönnroth om lägenhetsbedrägerier

Kommer Finland lämna oss i sticket i Natoprocessen eller inte? Det pratar Kalle Berg om i dagens program, för nu har även Natos generalsekreterare Jens Stoltenberg sagt att Finland kan gå före in i Nato.

Ina Lundström pratar om hur en upphovsrättsteknisk detalj gjort det möjligt att släppa en skräckfilm med en mordisk Nalle Puh i huvudrollen.

Och så kommer Valdemar Lönnroth från ekonomiredaktionen och berättar om ett avancerat lägenhetsbedrägeri på fina adresser i centrala Göteborg, där bostadssökande blivit av med tiotusentals kronor och samtidigt lurade att hjälpa bedragare.

LÄS OCKSÅ: Mordisk Nalle Puh splittrar publiken

LÄS OCKSÅ: Krists blev lurad av falsk lägenhetsannons – riskerar nu att själv bli åtalad

Så kan du ta del av Nyhetsshowen

Nyhetsshowen sänds live, som ljud och som video, måndag till fredag mellan kl 07.00 och 08.30. Repriser läggs även ut i efterhand som poddar.

Du kan se tv-sändningen från GP-huset, live eller i efterhand, på gp.se/nyhetsshowen. På gp.se/nyhetsshowen kan du även välja att bara lyssna på ljudet live.

Poddversionen av programmet publiceras i alla de vanligaste poddapparna, så fort sändningen är slut. Sök på Nyhetsshowen i din poddapp och prenumerera för att inte missa några avsnitt.

Apple | Spotify | RSS | Instagram | Mixlr