Nya Saint Tropez: En småländsk camping

Ingrossos intervjukrav, fotbollsstjärna i antisemitisk chatt och ryska spionfonder.

ANNONS
|

Linnea Rönnqvist berättar om att vårdstrejken nu är ett faktum – vad händer nu? Sedan redogör hon om de märkliga turerna om hur GP:s ekonomireporter försökte få en intervju med Bianca Ingrosso.

Victor Blomdahl pratar i sin tur om Malmö FF-spelaren Pontus Jansson som är i blåsväder, efter att ha förekommit i en antisemitisk gruppchatt med ett antal olika huliganer.

Sedan gästar GP:s grävreporter Tobias Andersson Åkerblom Nyhetsshowen och berättar om ryska spionfonder som finansierar olika typer av ryska medborgare runt om i Europa, bland annat försvaret av ryska lönnmördare.

Och GP:s krimchef Mayan Dahlén kommer också till studion och snackar om GP:s mordkarta. En serie som släpps nu och som kommer att v ara en kartläggning av över 200 mord som ägt rum i Göteborg de senaste 24 åren.

ANNONS

Dessutom: Ny resetrend lockar sydeuropéer till en camping i Småland, turisterna fyndar också i det ”billiga Sverige”, Ryssland genomför desinformationskampanjer mot OS – genom Tom Cruise och appen som hjälper dig hitta billig bärs i Göteborg.

LÄS MER:Därför intervjuade jag inte Bianca Ingrosso

LÄS MER:Inget bud från medlarna – vårdstrejk väntar

LÄS MER:Stor manifestation i Göteborg – vårdkonflikten närmar sig strejk

LÄS MER:Fotbollssupportrar åtalas efter storbråk i Stockholm

LÄS MER:MFF-stjärnan om Jansson: "Jag stöttar honom"

LÄS MER:Ryska spionfonden betalade miljoner för att försvara mördare och agenter

LÄS MER:Mord tar inte slut, inte vår rapportering heller

LÄS MER:Mordkartan

LÄS MER:Kistgåta vid Eiffeltornet – rysk koppling utreds

ANNONS