Lyckan i Götene: Tre har köpt tomt

Julian Assange fri efter tolv år, dödsfall hos anställda på batterifabrik utreds och så är det att gå på cannabismässa i Berlin.

ANNONS
|

Victor Blomdahl snackar om att Göteborg fått sitt eget Ever Given i Suezkanalen genom att ett lastfartyg fått motorhaveri i Göta älv. Sedan drar han turerna kring Julian Assange som till slut verkar gå fri efter att ha gjort en deal med USA om spionanklagelserna riktade mot honom.

Linnea Rönnqvist har kollat närmre på de mystiska dödsfall som drabbat tre anställda på Northvolt i Skellefteå. Är det en slump eller har något särskilt hänt?

Sedan kommer GP:s reporter Ulf Roosvald. Han har varit på reportageresa i Tyskland och besökt en gigantiskt cannabismässa i Berlin efter att landet legaliserat drogen – i väldigt begränsade former.

ANNONS

Dessutom: Nu ska du ta bilder på sälar, tomtsuccé (?) i Götene, köpare blockeras hos Boozt, man hittades efter att ha gått vilse i tio dagar – drack bara vatten ur sin stövel, den gröna omställningen går bättre än vad svensken tror, massa mareld i Bohuslän och rättrådig hemlös man lämnade in 22 000 kronor hos polisen.

LÄS MER:Modejätten blockar 60 000 kunder – får inte shoppa

LÄS MER:Assange fri efter tolv år – gjort upp med USA

LÄS MER:Här är alla turerna kring Julian Assange

LÄS MER:Fartyg fick maskinproblem – blockerar sjötrafiken i Göta älv

LÄS MER:Din sommarsälfie kan hjälpa forskarna på GU

LÄS MER:Grönt ljus för cannabis

LÄS MER:Ovanligt mycket mareld på västkusten – så ser du ljusfenomenet

LÄS MER:Vill avliva klimatmyter: Går bättre än många tror

LÄS MER:Hemlös hittade 22 000 – lämnade till polisen

ANNONS