Stopp i tågtrafiken mellan Göteborg och Borås

Ett växelstopp vid Almedal satte stopp för tågtrafiken mellan Göteborgs central och Mölnlycke – framför allt drabbades tågen till och från Borås.

ANNONS

Vid 06.30 på tisdagsmorgonen uppdagades ett växelfel vid Almedal, mellan tågstationerna Liseberg och Mölnlycke under rusningstimmarna. Eftersom det är enkelspår där påverkar det följaktligen också resenärer till och från Borås.

– De tåg som går på sträckan vänder i Mölnlycke och därifrån hänvisar vi till busslinje X4, säger Christian Blomquist på Västtrafiks störningsjour.

Vid 10.43 var felet åtgärdat och tågen kunde rulla igen som vanligt.

LÄS MER:Här är nya förslaget till järnväg mellan Göteborg och Borås

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Kommentera artikeln

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS