Man allvarligt skadad i arbetsplatsolycka i Kungsbacka

En man i 20-årsåldern har livshotande skador efter en arbetsplatsolycka i Kungsbacka. Enligt polisen ska mannen ha råkat slinta med en kniv och huggit sig själv i magen. Polisen har upprättat en anmälan om arbetsplatsolycka.

ANNONS

SOS Alarm larmades om olyckan på ett företag i ett industriområde i norra delarna av Kungsbacka strax innan klockan 14 på fredagen. Polis och ambulans larmades till platsen.

– Vi fick ett samtal om en kille som är allvarligt skadad, han ska ha råkat slinta med kniv och hugga sig själv i magen, säger Caroline Karlsson, polisens presstalesperson i region Väst.

Enligt polisen ska mannen, som är i 20-årsåldern, ha arbetat ensam på platsen när olyckan inträffade.

Mannen fick föras med ambulans till Sahlgrenska sjukhuset med allvarliga skador.

Vid klockan 19.30 bekräftar Sahlgrenska sjukhuset att mannens tillstånd är livshotande.

ANNONS

Polisen har upprättat en anmälan om arbetsplatsolycka utan misstanke om brott.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS