En skadad i krock – bilist misstänks för brott

En person skadades när två bilar kolliderade i Kungsbacka på fredag morgon. Den ene föraren misstänks för brott.

ANNONS

Olyckan inträffade strax före klockan 08 på Göteborgsvägen, i norra delen av Kungsbacka tätort. Det var två personbilar som kolliderade. Ambulans, räddningstjänst och polis ryckte ut till platsen.

En passagerare i en av bilarna skadades. Hur allvarligt är oklart, personen var vaken och talbar enligt polisens uppgifter.

En av bilarna visade sig vara belagd med körförbud. Föraren i det fordonet misstänks också för trafikbrott, genom att ha kört för nära den framförvarande bilen.

Olyckan hindrade morgontrafiken i ungefär en halvtimma. Den ena bilen fick bogseras från platsen.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS