En död vid skjutning vid skola i Tennessee

Flera personer har blivit skjutna vid en gymnasieskola i Knoxville, Tennessee i USA, skriver den lokala polisen på Twitter. En polis är bland de skjutna och har först till sjukhus med icke livshotande skador. En man är död meddelar den lokala polisen.
– Allt jag kan göra är att be, säger stadens vice borgmästare Gwen McKenzie till tv-kanalen KLTV.

ANNONS

En presstalesperson för polisen säger till tv-kanalen WVLT att det inte längre finns något aktivt hot på platsen. Det finns dock inte uppgifter om att den misstänkta skytten blivit gripen eller på något annat sätt blivit oskadliggjord.

Polisen i Knoxville bekräftar att flera människor är skottskadade, inklusive en polis. Polisen ska inte ha några livshotande skador. Men en man ska vara död skriver den lokala polisen på Twitter.

Knoxvilles skolchef Bob Thomas kallar händelsen ”tragisk” och meddelar att mer information kommer redovisas inom kort, rapporterar NBC News.

Enligt Bob Thomas har skolan säkrats och personer som inte varit direkt inblandade i skjutningen har nu fått återförenats med sina familjer.

ANNONS

Polisen uppmanar människor att hålla sig borta från området.

Texten uppdateras.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS