Alexandres glädje efter hälsningen från Arvingarna

Alexandre Yanagui, 19, lärde sig flytande svenska i Brasilien – med hjälp av Arvingarnas musik. När Alexandres idoler överraskade honom med en videohälsning fick han en oförglömlig stund.
– Det här är bättre än en hälsning från Taylor Swift!

ANNONS
|

I södra Brasilien bor Alexandre – en 19-åring som älskar svensk musik och kultur. Trots att han aldrig har varit i Sverige har han lärt sig prata flytande svenska på egen hand. När han började lära sig svenska för några år sedan fastnade han för Arvingarnas låtar. I början förstod han inte vad låtarna handlade om, så han översatte låttexterna.

– Arvingarna har hjälpt mig att lära mig svenska, berättar Alexandre.

– Dansband är den musikgenre som jag älskar mest, och Arvingarna var också början på mitt dansbandsintresse.

När GP berättar för Arvingarna om deras fan i Brasilien spelar de in en videohälsning till honom. En kall och gråmulen dag får Alexandre en rejäl överraskning när han ser hälsningen för första gången.

ANNONS

– Herregud! Det är så himla fantastiskt, utbrister Alexandre och tillägger att han mest troligt kommer kolla på videohälsningen varje dag framöver.

Arvingarna berömmer Alexandre för att han har lärt sig prata svenska, och till och med några uttryck på göteborgska.

Casper Janebrink säger även att Alexandre är välkommen till Arvingarnas spelningar om han kommer till Sverige, vilket är en av Alexandres drömmar i livet.

– Det bästa hade varit att sjunga med Arvingarna som publik i Allsång på Skansen eller heja på dem i Melodifestivalen.

I slutet av videon sjunger Arvingarna en bit av låten ”I do”, och när de kommer till textraden ”Du gör mig lycklig” sjunger Alexandre med.

– Det är som en konsert bara för mig. ”I do” var den första låten jag hörde med Arvingarna och den betyder jättemycket för mig. Den gjorde mig till ett Arvingarnafan.

LÄS MER:Brasilianske Alexandre, 19, älskar västsvenska artister

LÄS MER:Recension: Arvingarna & Linnea Henriksson, Konserthuset, söndag

LÄS MER:Arvingarna sjunger för världens barn

ANNONS