Vaknade av oväsen – blev slagen i huvudet

Mannen vaknade av oväsen från en bil – och gick ut för att säga till. Det slutade med att han blev slagen i huvudet. Polisen har upprättat en anmälan om grov misshandel.

ANNONS
|

Dramat utspelades i Tvååker i Varbergs kommun vid 3.30-tiden på måndagen. Polis och ambulans larmades till platsen. Det är oklart hur svåra mannens skador är.

Mannen, som är i 40-årsåldern, vaknade av oväsen och motorljud från en bil. Han gick ut för att be personerna som fanns på platsen att dämpa sig – och möttes av ett slag i huvudet.

– Någon form av tillhygge har använts, men vi vet inte vad, säger Anna Göransson, presstalesperson vid polisen i region väst.

Efter den grova misshandeln försvann personerna i bilen. Ingen har gripits som misstänkt under morgonen.

– Vi har sökt i området, bland annat med hund, men utan resultat. Vi har även hört personer som befann sig i närheten men vill gärna ta del av fler iakttagelser som kan sättas i samband med händelsen, säger Anna Göransson.

ANNONS

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS