Våldsamt knivbråk i centrala Uddevalla

Tre personer har förts till sjukhus efter ett våldsamt knivbråk mitt i centrala Uddevalla. Alla tre inblandade är anhållna för försök till dråp alternativt misshandel.

ANNONS
|

Händelsen inträffade efter 18-tiden på en gata i centrala Uddevalla. Där ska tre personer hamnat i ett bråk och tillhyggen ska även ha använts i denvåldsamma uppgörelsen.

- Två av de är knivskurna, säger Göran Andreasson, Vakthavande befäl vid polisen i Region Väst.

Enligt polisen ska de tre personerna vara bekanta med varandra sedan tidigare - men det är ännu oklart till vad som har varit orsaken till detvåldsamma bråket.

Tre personer till sjukhus

När polisen kom fram till platsen och grepde tre personerna, varav två är män och en är kvinna, kunde man konstatera att samtliga hade skadats i samband med bråket. Alla tre fördes därmed till sjukhus.

ANNONS

- Två av de blev omplåstrade där och togs sedan till polisstation, den tredje är fortfarande kvar, säger Göran Andreasson.

Sent på lördagskvällen vårdades fortfarande den tredje personen för skärskador i huvudet. Skadorna ska inte vara livshotande.

Samtliga tre personer är anhållna för försök till dråp alternativt grov misshandel. Polisen har ännu inte hittat några tillhyggen vid brottsplatsen.

ANNONS