Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Bilden är en arkivbild.  Bild: Henrik Williamsson
Bilden är en arkivbild. Bild: Henrik Williamsson

Väpnat rån mot frisörsalong

Ett väpnat rån inträffade under tisdagen mot en frisörsalong i Vänersborg. Enligt polisens uppgifter ska en ensam gärningsman ha tagit sig in i salongen och visat upp ett pistolliknande föremål. Den misstänkte mannen kunde senare gripas.

Vid halv tre-tiden tog sig en person in i en frisörsalong i Vänersborg. Vid tillfället ska en frisör befunnit sig i salongen där en gärningsman visat upp ett pistolliknande föremål.

Gärningsmannen ska även ha hotat frisören, tagit en mindre summa pengar och därefter försvunnit till fots. Mannen kunde senare gripas av polisen.

– Vi hade en koordination av flera enheter som sökte efter gärningsmannen. Först kunde en enhet gripa personen utifrån signalement och därefter kom hundpatrullen och spårade fram till den gripna personen. Det är ett väldigt bra underlag till att lita på att man gripit rätt person, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesperson.

Ingen person ska ha kommit till skada i samband med rånet. Polisen har inte hittat vapnet som användes och letar fortfarande efter det i närområdet.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.