Ungdomsbråk i Trollhättan

Polisen har larmats till Kronogården efter larm om ett ungdomsbråk. En person är knivskuren och förd till sjukhus, en annan har en skär- eller sårskada i huvudet. Polisen har nu inlett en förundersökning om försök till mord alternativt dråp.

ANNONS
|

–Flera personer slogs enligt flera olika inringare.Men dessa har inte lyckats identifiera vad ungdomarna använde för tillhyggen. Vi har hittat en man med en skada i huvudet, han kanske behöver åka till sjukhuset. Vi försöker reda ut vad det är, de flesta har försvunnit i bil eller moped, säger polisens presstalesman Peter Adlersson.

Hur pass skadad är den här personen som ni hittat?

– Han har en skär- eller sårskada i huvudet. Men vi vet inte hur pass allvarligt det är än, säger Adlersson.

En stund senare meddelar polisen att man har fått information om att en person ska ha förts till sjukhus av en privatperson.

ANNONS

– Han har blivit knivhuggen och sedan indragen i en bil och körd till NÄL. Vår teori är att de inte har velat vänta på ambulans så de har kört på egen hand till sjukhuset. Just nu vet vi inte om personerna som körde bilen var med i bråket.

Mannen med skärskada i huvudet misstänks ha knivskurit den andre. Men det är ännu oklart. Polisen har därför inlett en förundersökning om försök till mord alternativt dråp.

– Allt är fortfarande lite rörigt. Mennu hör vi vittnen på plats och den gripne så klart,säger polisens presstalesman Peter Adlersson.

Samtidigt är poliser på plats på NÄL för att se hur det går för den knivhuggne mannen. Vi klockan 17:45-tiden hade Adlersson inga mer konkreta uppgifter än att mannen var knivskadad.

Senare meddelade polisen att sjukhuset lämnat information om att mannens tillstånd är allvarligt men stabilt.

Enligt polisen ska även en person halämnatplatsen på en moped. Polisen söker nu efter denna manför att kunna klargöra vilken inblandning han har i händelsen.

Bråket skedde i stadsdelen Kronogården.Polisen vädjar om att vittnen på platsen ska takontakt med polispatrullernaså att polisen kan utröna vad som hänt.

ANNONS