Ung man hittades allvarligt knivskuren i Lidköping

Vid 23-tiden på torsdagen hittades en man i 20-årsåldern knivskuren på en gata i Lidköping. En privatperson körde in honom till sjukhus. Polisen rubricerar händelsen som mordförsök.

ANNONS
LocationLidköping||

Det var en privatperson som hittade mannen med stickskador på Margretelundsgatan i Lidköping vid 23.10 på onsdagskvällen. Han var allvarligt skadad och fick skjuts till sjukhuset.

– Det var en person ur allmänheten som hittade mannen och gav honom tryckförband. Jag vet inte om det vara samma person som sen körde in honom, säger polisens vakthavande befäl Göran Carlbom.

Polisen tror att mannen blivit knivskuren och utreder händelsen som försök till mord. Men omständigheterna kring vad som har skett och varför det har skett är ännu oklara.

– Det har vi ingen information om så vi ska inte spekulera där, säger Göran Carlbom.

ANNONS

Det finns ingen misstänkt i nuläget.

– En person är inhämtad till förhör men den personen är i nuläget inte misstänkt utan hörs som annan.

Hur mår mannen?

– Jag kan inte säga mer än att han var allvarligt skadad när han kom till sjukhuset, säger Göran Carlbom.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS