Tvåbilskrock i centrala Vänersborg

Två bilar krockade i centrala Vänersborg under lördagen. Räddningstjänsten och ambulans var på plats och olyckan påverkade trafiken i centrala Vänersborg.

ANNONS
|

Strax efter lunchtid under lördagen larmades räddningstjänsten om en trafikolycka i centrala Vänersborg. Två bilar hade krockat.

– Det är vid korsningen Kronogatan-Residensgatan, säger Peter Gustafsson, inre befäl vid Norra Älvsborgs räddningstjänstförbund.

Inväntar polis

Räddningstjänsten anlände till olycksplatsen tillsammans med ambulans.

– Det ska inte vara några personskador vad jag vet. Men ambulansen är ändå där och kollar av de inblandade. Ibland kan man ha lättare nacksmärtor, sade Peter Gustafsson.

Trafiken i centrala Vänersborg var påverkad av olyckan, men det är oklart i vilken omfattning. Händelseförloppet bakom olyckan är också oklart, men enligt Peter Gustafsson skulle det röra sig om en lätt sammanstötning mellan bilarna.

ANNONS

– Vi är på plats och inväntar polisen, sade han.

Polisen hanterar

Strax innan 13-tiden under lördagen hade räddningstjänsten lämnat platsen, och man kunde bekräfta att ingen hade behövt föras till sjukhus.

– Det var bara plåtskador på båda bilarna och polisen hanterar ärendet nu. Så vi har lämnat platsen och det är ingen trafikpåverkan längre, säger Peter Gustafsson.

Enligt polisens presstalesperson i region Väst, Ulla Brehm, är det oklart om det kommer att misstänkas brott i samband med olyckan.

– Vi är klara på plats. Det framgår inte att det ska vara någon misstanke om brott. Vi skriver bara en anmälan om trafikolycka, säger hon.

Vet du mer? Var du på plats? Kontakta GP

Via mejl: webbred@gp.se

Telefon: 031-17 20 10

MMS/SMS: 720 10

ANNONS