Två personbilar har krockat i Kungälv – kvinna förd till sjukhus

En äldre kvinna har förts till sjukhus efter att två personbilar har krockat i Kungälv. Polis, räddningstjänst och ambulans är på plats.
En av förarna har omhändertagits av polis misstänkt för rattfylleri.

ANNONS
|

Strax före klockan 13 larmades SOS alarm om en krock mellan två personbilar på väg 625 i Romelanda, Kungälv. Både räddningstjänst, polis och ambulans arbetar just nu på platsen och vägen är avstängd i båda riktningar.

En av förarna, en 85-årig kvinna, har förts till sjukhus efter smärtor i knä och revben. Den andra föraren, en kvinna i 35-års åldern, har omhändertagits av polis misstänkt för rattfylleri. Hon har inte behövt föras för vård.

– De inblandade personerna är vakna och talbara. En kvinna är förd till sjukhus. Den andra föraren har tagits med för provtagning för rattfylleri, säger polisens presstalesperson Anna Göransson.

ANNONS

Klockan 13.45 påbörjades arbetet med bärga båda bilarna från platsen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS