Larmet kom till polisen strax efter halv elva-tiden på kvällen.
Larmet kom till polisen strax efter halv elva-tiden på kvällen. Bild: Lasse Edwartz

Två män anhållna för mordförsök

Sent under fredagskvällen fick en man i 20-årsåldern föras till sjukhus efter att han hittats svårt knivskuren. Senare anhölls två män, misstänka för mordförsök. Enligt polisen har offret allvarliga skador.
– Det ser inte bra ut, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson i region Väst.

ANNONS
|

En ung man knivskars under fredagskvällen svårt i Vänersborg. Två män, bägge i 25-årsåldern, hämtades senare till förhör och anhölls senare av åklagare, misstänkta för mordförsök.

– De kommer att sitta anhållna, sen får åklagaren bestämma om de ska häktas eller inte, säger Thomas Fuxborg och informerar sen om att det kommer hållas ytterligare förhör under dagen.

Offrets tillstånd kritiskt

Larmet kom till polisen strax efter halv elva-tiden på kvällen. Den skadade mannen hittades utomhus, men det visade sig sen att den faktiska brottsplatsen misstänkts vara en närliggande lägenheten.

– Den är avspärrad för den tekniska undersökningen som kommer att påbörjas under dagen, säger Thomas Fuxborg.

ANNONS

Har något vapen hittats?

– Vad jag kan se så har inget misstänkt vapen taget i beslag.

Hur är skadeläget för offret?

– Kritiskt. Det ser inte bra ut.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS