Två bilar i krock på E6 i höjd med Slöinge

En person har förts till sjukhus med lindriga skador och två passagerare behövde hjälp med att ta sig ut efter att bilen vält.

ANNONS
|

Det var vid 14.30-tiden som två bilar krockade på E6 i höjd med Slöinge. Enligt polisen ska den ena personbilen ha vält och enligt räddningstjänsten färdades tre personer i bilarna. En person skadades lindrigt i krocken och fördes till sjukhus med ambulans.

– En person är redan avförd till sjukhuset och ytterligare två är kvar i fordonet och ambulanspersonalen jobbar med att få ut dem, säger Peter Karlborg, vakthavande befäl på räddningstjänsten i Halland, vid 15.10.

Vid 15.30 hade bilarna kunnat flyttas av E6 och arbetet på platsen avslutades.

Krocken orsakade en del köer på E6 i södergående riktning men trafiken ska nu flyta på som vanligt. Trafiken påverkades även av att det regnat kraftigt i området och att det var mycket vatten på vägen.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS