Tre till sjukhus efter trafikolycka på Orust

En trafikolycka där två personbilar krockade inträffade på väg 160 på Orust, i höjd med Häröd. Tre personer har förts till sjukhus.

ANNONS
|

Olyckan skedde vid 14-tiden på söndagen mellan Varekil och Henån, i höjd med Häröd.

– Det är två personbilar som har krockat, där den ena har blivit påkörd bakifrån, sa Johannes Frendberg vid Trafikledningscentralen Väst i strax därefter.

Räddningstjänst, polis och ambulans larmades till platsen och vägen var helt avstängd under arbetet med olyckan. Vid 15.30 tiden var arbetet dock avslutat och räddningstjänsten hade lämnat platsen, rapporterar Bohusläningen.

Tre av de fyra personer som färdats i bilarna ska ha förts till sjukhus med ambulans enligt Bohusläningen. Skadeläget är oklart.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS