Tre gripna efter rån – hotade med taser

Två personer rånades och misshandlades under natten i Trollhättan. Tre personer har gripits och är nu misstänkta för grovt rån.
– Det har använts tillhyggen och en sådan här taser, säger Jens Christensen, vakthavande befäl vid polisen.

ANNONS
|

Strax efter midnatt under natten mot tisdagen larmades polis till ett rån i Trollhättan.

– Det är en man och en kvinna som ska ha blivit rånade och misshandlade. När de lämnar platsen så får polispatrullen syn på tre personer som stämmer in på signalementet. De är nu gripna, säger Jens Christensen.

I samband med att personerna greps återfanns en mobiltelefon som försvann i samband med rånet och de tre personerna är nu misstänkta för grovt rån.

Under rånet ska förövarna använt såväl tillhyggen och ett elchocksvapen, en så kallad taser. Huruvida de användes för att skada de rånade personerna är i nuläget oklart.

ANNONS

De tre gripna är i 20-årsåldern.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS