Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Andreas Olsson
Bild: Andreas Olsson

Tre döda efter brand i villa

Tre kroppar har hittats i resterna av en nedbrunnen villa i utanför Upphärad. Polisen har öppnat en utredning gällande grov mordbrand.

Larmet kom till räddningstjänst vid halv sju under torsdagsmorgonen. En fullt utvecklad brand rasade i en villa i utanför Upphärad.

Tre kroppar har hittats i den villa som brunnit ner till grunden, rapporterar P4 Väst. Tidigare under fredagen hade polisen bekräftat att två kroppar hittats efter branden. Under lördagsmorgonen bekräftar polisen att man hittat ytterligare en kropp som hittades efter att polisen sökt igenom huset med hund.

Polisen utreder mordbrand

Polisen har upprättat en anmälan om mordbrand, för att frigöra de resurser som krävs för att undersöka vad det är som startade branden.

Enligt räddningstjänst var det grannar som larmade om branden, och utanför den brinnande villan stod det en bil parkerad. Man befarade att det kunde ha befunnit sig personer kvar i huset när branden startade.

– Men ingen har gett sig till känna, sa Johan Ytterberg, och förklarade att villan var så pass övertänd att det var omöjligt att ta sig in.

Anhöriga är underrättade.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.