Tonåring knivskuren av maskerat gäng

En kille i övre tonåren knivskars sent på onsdagen vid en skola utanför Stenungsund. Under natten har polisen sökt efter fyra maskerade gärningsmän.

ANNONS

Larmet om den grova misshandeln ringdes in klockan 23.21 på onsdagskvällen. När tonåringen hade gått ut för att röka vid en skola i Jörlanda ska han ha blivit slagen och knivskuren av fyra maskerade personer.

Utöver polis larmades även ambulans till platsen. Vad polisen i nuläget har uppgifter om ska den knivskurne tonåringen inte ha drabbats av skador av allvarligare karaktär.

I nuläget är ingen gripen efter händelsen. Polisen sökte under natten av närområdet med hundpatruller utan att hitta några gärningsmän.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS