Timmerbil har vält utanför Trädet – väg avstängd

Väg 46 mellan Falköping och Ulricehamn stängdes av helt under tisdagsmorgonen. Anledningen var att en timmerbil hade vält.

ANNONS
|

Det var vid 06.39 på tisdagsmorgonen som polis, räddningstjänst och ambulans larmades till väg 46, mellan orterna Blidsberg och Trädet.

En singelolycka hade inträffat på platsen, då en lastbil lastad med timmer vält.

– Det finns nu ingen misstanke om brott i samband med olyckan, säger polisens presstalesperson Anna Göransson.

Enligt polisen fanns initialt inga uppgifter om personskador i samband med olyckan, som dock medförde stora trafikstörningar under morgonen.

Vägen helt blockerad

Hela väg 46, mellan Falköping och Ulricehamn, blockerades av timmerbilen.

Vägen stängdes av, samtidigt som bärgare var på väg.

– Det pågår fortsatt arbete på platsen och finns ingen prognos i nuläget, sade polisens presstalesperson Anna Göransson vid 07.35.

ANNONS

Väntan på bärgare

Olyckan fortsatte innebära totalstopp på vägen under morgonen, i väntan på bärgare.

– Det blir ganska statiskt för vår del. Vi är kvar med en styrka en stund till innan vi avslutar där, sade Niclas Ignell, inre befäl vid räddningstjänsten Södra Älvsborg.

Vid 10.50 meddelade Trafikverket att det åter var full framkomlighet på vägen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS