Stopp på E6 efter trafikolycka i Kungsbacka

Tre bilar har kolliderat på E6 strax söder om Fjärås i Kungsbacka och vägen är helt avstängd i norrgående riktning. Ambulans, räddningstjänst och polis larmades till platsen och ännu är skadeläge oklart.

ANNONS
|

Det var vid klockan 19.30 som SOS larmades angående en olycka där tre bilar kolliderat med varandra på E6 strax söder om Fjärås i Kungsbacka. Polis, ambulans och räddningstjänst, med tre enheter, larmades till platsen och vägen stängdes av i norrgående riktning.

– Det är totalstopp i trafiken, jag tror att det rör sig om en kökrock, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson i region Väst.

Polisen har upprättat en anmälan om grov olovlig körning.

– En man född 89 saknade körkort och ska ha legat för nära inpå det andra fordonet, säger polisens vakthavande befäl Magnus Schildt.

En person fick föras med ambulans från platsen men skadeläget är okänt.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS