Skottlossning mot hus i Älvängen

Ett hus och en bil i centrala Älvängen besköts på söndagskvällen. Polisen har hittat spår efter skottlossningen på platsen. Ingen människa har kommit till skada. Ingen är misstänkt eller gripen för närvarande.

ANNONS
|

Det var vid 21.25-tiden under söndagskvällen som det kom in flera larm från allmänheten om flera skott mot en villa och en bil mitt i centrala Älvängen. Ingen person kom till skada.

– Någon har avfyrat skott på platsen mot en fastighet och ett fordon. Området är avspärrat och vi har flera patruller och tekniker på plats, sa Sebastian Börjesson, vakthavande befäl vid polisen region väst.

– Men ingen person kom till skada, tillägger han.

Enligt ett vittne ska det ha hörts fyra smällar och polisen var på plats med hundpatrull. Senare på kvällen var det sex patruller och tekniker på plats för att finna vittnen och spår efter skjutningen.

ANNONS

– Vi gör nu dörrknackning i området för att försöka få fler vittnesuppgifter, sa Sebastian Börjesson under söndagskvällen.

Utreds som mordförsök

Vid 00.40-tiden avslutade polisen sin insats, och hade bara två patruller kvar på platsen.

Fastigheten och fordonets ägare är inte kända av polisen sedan tidigare.

Man har i nuläget inte heller någon misstänk gärningsman.

– Vi har ingen misstänkt eller gripen, men det har upprättats en polisanmälan om mordförsök, sa Sebastian Börjesson.

Det har inte heller observerats några okända bilar i området.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS