Skottlossning i bostadsområde

En skottlossning inträffade under fredagsmorgonen i ett bostadsområde i Fritsla i Marks kommun. Polisen har anträffat en hylsa och en patron som har tagits i beslag.

ANNONS
|

Larmen om skottlossningen kom in till polisen vid 6-tiden på fredagsmorgonen.

Polisen spärrade under morgonen och förmiddagen av delar av området där man fann spåren som nu har tagits i beslag.

Enligt vittnen vid platsen ska en eller flera personer ha setts springa till en bil i samband med att det hördes smällar.

– Men det kan ju lika gärna ha handlat om att någon blev rädd och sprang därifrån. Det är ju uppenbart att flera personer har hört vad de tror är skott, säger polisens presstalesperson Thomas Fuxborg.

Polisen har med anledning av händelsen inlett en förundersökning gällande grovt vapenbrott för att kunna utreda händelsen vidare.

ANNONS

Det finns inga uppgifter om att någon kommit till skada i samband med händelsen.

– Vi har kontaktat närliggande sjukhus som har meddelat att det inte kommit in någon person med skottskador, säger Thomas Fuxborg.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS