Singelolycka på E20 – väg stängdes av

En personbil körde in i mitträcket på E20 i höjd med Jonsered. Räddningstjänsten ryckte ut till plats med tre enheter. Vägen stängdes av helt i norrgående riktning. En person avfördes med ambulans.

ANNONS
|

Vid 10-tiden inkom larmet till SOS om en singelolycka på E20. En personbil hade då kört in i mitträcket.

– Vägen är avstängd helt och hållet i norrgående riktning mot Lerum, berättade Mårten Hultman, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten kort efter larmet.

Enligt SOS Alarm larmades två ambulanser och en akutbil ut till platsen tillsammans med räddningstjänsten.

Vid elva-tiden meddelade SOS Alarm att en person avförts med ambulans till sjukhus.

Även polis var framme vid olycksplatsen men kunde snabbt vända.

Joanna Ljunggren, presskommunikatör på Trafikverket, bekräftar att vägen stängdes av efter olyckan, men att trafiken vid 10.30-tiden hade börjats släppa på igen. Trafikanter kan dock räkna med att olyckan kan skapa viss köbildning under det fortsatta räddningsarbetet vid platsen.

ANNONS

Strax innan klockan elva meddelade räddningstjänsten att man öppnat upp vägen igen.

– Bilen fick bärgas och det ska ha varit en person i bilen, säger Dan Lindqvist vid räddningstjänsten.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS