Salong rånad – frisör hotades med sax

En frisörsalong i Halmstad utsattes för ett rån under onsdagen. Rånaren ska ha tvingat till sig pengar genom att hota en anställd med en sax.

ANNONS
|

Vid 10-tiden under onsdagen larmades polisen efter att en frisörsalong i Halmstad rånats. En man i 20-årsåldern ska ha kommit in på frisörsalongen och tvingat till sig en mindre summa pengar.

Mannen ska bland annat ha hotat en av de anställda på salongen med en sax.

– Saxen tog han inne på salongen och det tyder på att det kanske inte var så bra förberett. Han kom troligen över någon slags dagskassa, säger polisens presstalesperson Thomas Fuxborg.

Frisören kunde lämna ett tydligt signalement och mannen greps bara några minuter senare. Han är misstänkt för rån och ringa narkotikabrott. Thomas Fuxborg har jobbat inom polisen sedan 80-talet men har inte varit med om något liknande saxrån tidigare.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS