Så onödigt. Inte ens ett dygn fick Ljungskileborna njuta av halloweenutsmyckningen.
Så onödigt. Inte ens ett dygn fick Ljungskileborna njuta av halloweenutsmyckningen. Bild: Eva Thol-Nordfeldt

Pumpor redan sabbade – efter mindre än ett dygn

Det tog inte ens ett dygn så var halloweenutsmyckningen i Ljungskile sabbad.

ANNONS

Det var under måndagen som Patricia Bohlin och Eva Thol-Nordfeldt med gemensamma krafter förvandlade Uddevalla till en spökstad. I rondellen vid Willys, Mona-Lisa, i Ljungskile och vid Stadshuset placerade de ut pumpor med gravljus i, halmbalar, spöken och fladdermöss. Detta i sällskap med stora urnor med bland annat järnek. Allt har de gjort själva. Som att skära ut 30 pumpor. Men det tog inte lång tid innan utsmyckningen i Ljungskile var sabbad. Närmare bestämt ett knappt dygn.

– Varje pumpa har blivit krossad.  Det är så jäkla trist när det händer sådant här, men nu tänker vi inte ersätta det som är trasigt, säger Fredrik Stengavel, gatu- och parkchef.

ANNONS

LÄS MER:Spökigt värre i rondellen

Förra året hände samma sak vid Kurveröd som i år fick vara utan utsmyckning.

– Jag blir jätteförbannad och besviken, de ville verkligen ha pumporna i Ljungskile, säger Patricia Bohlin.

En som också är arg är Eva Thol -Nordfeldt. Hon hade det trista arbetet med att städa upp i Ljungskile på tisdagsmorgonen.

– De hade bara slängt ner de i backen så det låg pumpabitar överallt, berättar hon.

Läs också: Kommunens satsning förstörd – på en dag

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS