Polisen sökte försvunnen man – hittades efter stor sökinsats

En man i 30-årsåldern försvann i Hulu utanför Ulricehamn på lördagskvällen. Polisen inledde dagen därpå en särskild händelse, och sökte efter mannen. Vid lunchtid meddelade polisen att han var hittad och välbehållen

ANNONS
|

Polisen sökte efter en försvunnen man i Hulu utanför Ulricehamn sedan han anmälts försvunnen på lördagskvällen. Larmet om den försvunna mannen kom in till polisen strax efter klockan 22.

Under natten sökte polisen efter mannen med flera enheter, både i skogen och i området runt Hulu och Tvärred, men utan att hitta honom. På söndagsförmiddagen inledde polisen en särskild händelse för att kunna få mer resurser i sökandet.

– Försvarsmakten kommer i eftermiddag att bistå med mer personal. Enligt uppgift ska de få fram runt hundra man till 15-tiden, berättade Fredrik Svedemyr, presstalesperson vid polisen i region Väst, vid 11-tiden.

ANNONS

Polisen sökte då fortfarande efter mannen med flera hundekipage i området.

Klockan 11.41 meddelade polisen att en privatperson hade hittat mannen, och att han enligt uppgift ska vara välbehållen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS