Pojke huggen i magen vid skola

En pojke har blivit huggen med ett stickvapen vid en skola i Uddevalla. Han har förts med ambulans till sjukhus. En man i 20-årsåldern är gripen, uppger polisen.

ANNONS
|

Polis har larmats till Östraboskolan i Uddevalla efter att en pojke blivit huggen med ett stickvapen i magen. Pojken ska snabbt ha blivit omhändertagen av skolsköterska som varit med pojken till ambulansen kom.

Polisen har gripit en man i 20-årsåldern som är misstänkt för försök till mord. Pojken har förts till sjukhus med ambulans men ska i nuläget inte ha livshotande skador.

Östraboskolan är ett gymnasium med yrkesinriktning. Platsen är avspärrad.

Enligt polisens presstalesperson Hans-Jörgen Ostler är brottsoffret en elev på skolan.

– Detta har skett inne på skolans område. Vi genomför en teknisk undersökning och platsen kommer att vara avspärrad fram tills att den är färdig, säger han.

ANNONS

Mannen i 20-årsåldern som greps misstänkt för mordförsök är nu anhållen av åklagare, skriver polisen på sin hemsida.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS