Under fredagskvällen körde en bilist på en vildsvin på länsväg 158 i Kungsbacka.
Under fredagskvällen körde en bilist på en vildsvin på länsväg 158 i Kungsbacka. Bild: Stefan Bennhage

Personbil och mopedist krockade med samma vildsvin

Under fredagskvällen körde en bilist på ett vildsvin på länsväg 158 i Kungsbacka. Föraren bestämde sig för att vända bilen och köra tillbaka till olycksplatsen, varpå han såg hur en mopedist krockat – med samma vildsvin.

ANNONS
|

Larmet kom in till polisen vid halv nio-tiden och både polis och ambulans åkte till platsen. Bilisten kom körande på landsväg 158 och krockade under färden med ett vildsvin.

Efter att ha vänt om och kört tillbaka till olycksplatsen, upptäcker han att även en mopedförare haft oturen att krocka med samma djur.

– Det är enligt uppgift samma vildsvin, även om de rör sig i flock. Det som talar för att det är samma vildsvin är att jägaren som skickades till platsen lämnade med ett vildsvin.

Men mopedföraren var vaken och talbar?

– Ja och förd till sjukhus för kontroll. I övrigt har jag inga detaljer kring skadeläget.

ANNONS

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS