Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

VD Magnus Wilhelmsson har planer på att etablera ytterligare gym i Varberg.  Bild: Nordic Wellness
VD Magnus Wilhelmsson har planer på att etablera ytterligare gym i Varberg. Bild: Nordic Wellness

Nytt jättegym till Breared

Gymkedjan Nordic Wellness expanderar i Varberg. I januari 2020 öppnar 1800 kvadratmeter gym i Breared.

– Vi har saknat en stor klubb med gruppträning i Varberg och vi har letat ett tag efter en lokal. Vi skulle faktiskt öppna vid Hajen, vi var till och med inritade där. Men så gick den lokalen till en annan istället, berättar Magnus Wilhelmsson, VD på Nordic Wellness.

Men nu har man hittat en ny plats. Mellan Coop och Systembolaget i Breared tänker Nordic Wellness nu slå upp sina portar.

– Tanken är litet i stan och större i utkanten, säger Magnus och berättar att företaget också tittar sig om efter fler lokaler.

– Vi vill gärna ha ytterligare ett gym i Varberg, säger han.

Att Nordic Wellness bestämt sig för att etablera fler center i stan beror inte bara på målet om 250 klubbar i Sverige 2022. Framförallt ser man positivt på Varbergs framtidsutveckling.

– Vi ser att Varberg växer och att pendlingarna till och från Göteborg ökar. Vi har också två gym i Falkenberg, så vi rör oss mycket i regionen. Men sen har Varberg också en träningskultur vilket ger ett bra underlag för oss att etablera fler klubbar.

Ritningen över den nya klubben är snart klar. Planen är att Breared ska får ett gym med brett utbud.

– Tanken är att klubben ska bli full-size med hela utbudet. Allt ifrån styrka som bodypump, till yoga, berättar Magnus Wilhelmsson.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.