Motorcykelolycka - försvunnen förare

Olycka på E6 vid Lerbomotet och polis och räddningstjänst kan inte hitta någon förare.

ANNONS
|

Olyckan har skett påE6 från Lerbomotet till Ljungskilemotet i riktning mot Malmö. En motorcykel ska ha gått omkull på vägen. Föraren är försvunnen.

Polisen fick vid halv tolv-tiden in två larm från samma ställe under en minuts tid. Det första larmet gällde ett fordon med släpvagn, där släpet lossnat, alternativt där det ramlat av saker från släpet som blockerat vägen. En minut senare fick polisen ytterligare ettlarm om att en motorcykel gått omkull på vägen. Först trodde man att olyckorna haft ett samband.

– Vår teori är att motorcykeln har fått väja för det som ligger på vägen, och då har gått omkull, sapolisens presstalesperson Hans Lippens när vi pratade med honom första gången.

ANNONS

Vid ett-tiden var polisen framme på platsen men ingen förare kunde hittas i närheten av olyckan, som skedde en kilometer ifrån släpvagnen.

– Olyckorna hade skett för långt ifrån varandra för att det ska kunna vara något samband, säger Hans Lippens.

Ambulans och räddningstjänst har inte heller kunnat hitta någon person, och samtliga lämnade platsen. Motorcykeln ligger kvar vid vägrenen. Enligt Trafikledningscentralen är det nu full framkomlighet på vägen.

ANNONS