Mordförsök i Borås – kvinna knivskadad på boende

En kvinna i 30-årsåldern har knivskadats på ett boende i Borås. Fyra gärningspersoner har anhållits misstänkta för mordförsök.
– Personalen hörde av sig till oss och sa att det är bråk i en av deras lägenheter, säger Thomas Fuxborg på polisen.

ANNONS
|

På fredagseftermiddagen larmades polis till ett boende i Borås. Där hittades en kvinna i 30-årsåldern knivskadad. Kvinnan är förd till sjukhus med allvarliga skador.

– Personalen hörde av sig till oss och sa att det är bråk i en av deras lägenheter, säger polisens presstalesperson Thomas Fuxborg.

I den aktuella lägenheten anträffade polisen två personer som greps. Ytterligare två personer som befann sig i anslutning till lägenheten har gripits. Alla fyra, två män och två kvinnor, anhölls senare på kvällen, misstänkta för försök till mord.

– Vi får reda ut om alla varit inblandade och vem som gjort vad, säger Thomas Fuxborg.

ANNONS

Yngsta gärningspersonen är i dryga 20-årsåldern och den äldsta är i 40-årsåldern.

Lägenheten där kvinnan hittades är avspärrad i väntan på teknisk undersökning. Polisen har beslagtagit en kniv som fanns på platsen.

Senare på kvällen meddelade sjukvården att kvinnans tillstånd är allvarligt.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS