Mopedbil voltade och hamnade i vattendrag

På söndagsförmiddagen larmades polisen om en trafikolycka i Ulricehamn:
– Det är en mopedbil som har voltat och hamnat upp och ner i ett vattendrag, säger polisens presstalesperson Thomas Fuxborg.

ANNONS
LocationUlricehamn||

Klockan var 10.44 när larmet kom in till polisen. En trafikolycka hade då inträffat på en mindre landsväg i Ulricehamn.

– Det är en mopedbil som har gått av vägen i en kurva och hamnat på taket i en bäckravin, säger Bo Sandström, inre befäl på räddningstjänsten i Södra Älvsborg berättar att det är mycket halt på platsen.

Svår halka

I fordonet fanns två personer:

– De båda klarade sig utan skador, säger polisens presstalesperson Thomas Fuxborg.

På räddningstjänsten vädjar man om att de som ger sig ut på vägarna ska köra försiktigt:

– Räddningstjänsten på väg fram till olycksplatsen varnade för mycket svår halka. Det var påtagligt på den sträckan, säger Bo Sandström och fortsätter.

ANNONS

– Det är mycket halt i området just nu. Anpassa hastigheten efter väglaget och håll goda avstånd. Se även till att ha god utrustning på däck och liknande.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS