Misstänkt våldtäktsman gripen i Trollhättan

ANNONS
|

Polisen vill inte säga exakt var den misstänkta våldtäkten ska ha skett, men säger att det var utomhus i centrala Trollhättan.

Enligt kvinnan ska mannen, som hon kände igen till utseendet men inte mer, ha våldtagit henne strax före 01-tiden natten mot söndagen.

– När vi kom till platsen kunde kvinnan peka ut en man som kom gående lite längre bort på en trottoar i området. Enligt henne är det samme man som har våldtagit henne, säger Sten Melander, inre befäl på polisen i Trollhättan till Ttela.se.

Mannen greps och fördes först till sjukhuset Näl för undersökning. Han anhölls senare, tidigt på söndagsmorgonen, misstänkt för våldtäkt.

ANNONS

– Han medger de faktiska omständigheterna men har en annan version av själva händelseförloppet. Vi har förhört honom under natten och kommer att hålla nya förhör under söndagen, säger Sten Melander.

Söker vittnen

Kvinnan fördes under natten till sjukhuset Näl för undersökning.

– Hon har hörts under natten och kommer att höras ytterligare under söndagen.Vi söker andra vittnen till händelsen ochjobbar just nu på att få tag i dessa personer. Vi kommer att prata med kvinnan igen mot de uppgifter vi får upp i andra/nya förhör, säger Sten Melander.

ANNONS