Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Polisen har inlett en förundersökning om mordförsök efter den misstänkta skottlossningen i Trollhättan. Bild: Robert Betzehag / Rescue Photo
Polisen har inlett en förundersökning om mordförsök efter den misstänkta skottlossningen i Trollhättan. Bild: Robert Betzehag / Rescue Photo

Misstänkt skottlossning i Trollhättan

Polis har larmats till Kronogården i Trollhättan efter att flera personer ringt in om att skott hörts på platsen. Många polispatruller har åkt till dit under kvällen.
– Enligt vittnen rör det sig om skott mot person. Men vi har hittills inte hittat någon skadad, säger Peter Adlersson på polisens informationsenhet.

Larm till polisen kom strax efter klockan 18.30. Flera personer ur allmänheten hörde då av sig.

– Vi spärrar just nu av ett större område och söker igenom det med hund för att finna eventuella ledtrådar, förklarar Adlersson.

När man sökte igenom området påträffades flera tomhylsor, meddelar polisen strax efter klockan 20 på måndagskvällen.

Polisen har inlett en förundersökning om mordförsök. Ett par misstänkta individer ska, enligt vittnen, ha sprungit från platsen.

– Vi har en bra bemanning i området. Ännu så länge finns inga tecken på oroligheter i Kronogården, summerar Peter Adlersson.

Under kvällen kommer polisen knacka dörr i området för att få in fler eventuella vittnesuppgifter om vad som hänt på platsen.

Ingen har ännu gripits för händelsen.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.