Misstänkt mordförsök i Uddevalla – ska ha skjutit genom fönster

Det ska ha skjutits in genom ett fönster till en lägenhet i Uddevalla, natten till lördagen. Ingen skadades, men polisen utreder brottet som försök till mord.
– Vi kommer göra en teknisk utredning där, för att klarlägga vad som skjutits in genom rutan, säger Anna Göransson, polisens presstalesperson i region Väst.

ANNONS
|

Larmet om en skottlossning i området Tureborg i Uddevalla kom till polisen strax efter klockan tre natten till lördagen. De boende var hemma i lägenheten när den misstänkta skottlossningen skedde, men samtliga klarade sig utan fysiska skador.

– De boende uppger att någon skjutit in genom rutan. Polisen kan, på plats, konstatera ett hål i rutan. Vi kommer göra en teknisk utredning där, för att klarlägga vad som skjutits in genom rutan, säger Anna Göransson.

Polis har hållit förhör, och en anmälan gällande försök till mord upprättas. Det finns dock i nuläget ingen misstänkt för händelsen. De boende har heller ingen hotbild mot sig.

ANNONS

– Det finns inget motiv och ingen hotbild. Vi kommer fortsätta utreda händelsen, säger Anna Göransson.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS