Misstänkt mordförsök i Falköping

En man blev misshandlad av fyra andra män i Falköping under lördagskvällen. Gärningsmännen ska ha skallat, slagit och bitit mannen och en av gärningsmännen ska ha försökt hugga mannen med en kniv. Händelsen rubriceras som försök till mord alternativt grov misshandel

ANNONS
|

Vid 17-tiden på lördagskvällen larmades polisen till en adress i Falköping där en man i 30-årsåldern hade blivit misshandlad av fyra andra män.

– Männen har skallat, slagit och bitit honom och sedan ska de även ha försökt hugga honom med en kniv, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson i region Väst.

Mannen klarade sig med lindriga skador och plåstrades om av ambulanspersonal på plats.

Senare under kvällen greps en man i 20-årsåldern misstänkt för händelsen. Mannen är misstänkt för försökt till mord alternativt grov misshandel. De tre andra gärningsmännen är fortfarande på fri fot.

– Men vi har ganska så bra uppgifter nu när vi ska gå vidare med det här, säger Peter Adlersson.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS