Misstänkt människorov i Ulricehamn

Tre unga män greps under natten till lördagen i centrala Ulricehamn. Detta efter att ha tvingat in en person i en bil med hot om misshandel.
– Vi fick in larmet innan midnatt och kunde gripa tre personer i anslutning till brottsplatsen, säger Fredrik Svedemyr, polisens presstalesman region Väst.

ANNONS
|

Larmet kom in till polisen vid 23:38 under fredagen.

– Vi åkte dit och kunde förhöra målsägande samt andra personer som fanns vid brottsplatsen. De misstänkta hade lämnat när patrullen kom fram, men greps sedan efter midnatt, säger Fredrik Svedemyr, polisens presstalesman region Väst.

De tre männen, samtliga i 20-25-årsåldern, är anhållna och misstänks för människorov.

– De har tvingat in en person i bilen under hot om misshandel. Sedan har de kört iväg en bit och stannat. Det var också i anslutning till denna platsen som polisen larmades och anträffade de tre männen.

Brottsoffret klarade sig utan några allvarliga skador. Ingen ambulans kallades till platsen.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS