Misstänkt drograttfull gripen efter biljakt

En bilförare i Hjo vägrade stanna för polisen – som då tog upp jakten. Nu misstänks föraren för bland annat drograttfylla.

ANNONS
|

Strax innan klockan 18 på tisdagskvällen försökte polisen få stopp på en bilist i Hjo. Exakt vad som drog polisens uppmärksamhet till sig är oklart.

– Redan när de kör efter bilen har de ju en misstanke om att det kan vara en drograttfyllerist, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesperson i region Väst.

Bilföraren vägrade dock att stanna.

Efter ett par minuters biljakt fick polisen stopp på bilen. Förutom den manliga föraren, som är i 30-årsåldern, satt ytterligare en man och en kvinna i bilen.

Föraren misstänks nu för drograttfylleri, grov olovlig körning, narkotikabrott genom innehav och för att ej stannat på polismans tecken. Bilen han körde togs i beslag.

ANNONS

Huruvida även passagerarna är misstänkta för något brott framgår inte.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS