Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

Mc i krasch - vägen stängs av

En mc-förare har skadats efter att ha kört in i ett släp tillhörande en personbil i Dalsland. – Han är skadad, men ska inte vara medvetslös utan är talbar, säger Ann-Christin Löfstrand, vakthavande befäl vid polisen i region Väst. Enligt Trafikverket har väg 164 stängts av i båda riktningar efter olyckan.

Polisen fick kännedom om olyckan 16.42 på söndagseftermiddagen. Kort innan larmet uppger Ann-Christin Löfstrand att mc-föraren ska ha kört in i ett släp tillhörande en personbil längs väg 164 i Dals-Eds kommun i Dalsland. 

Polis, ambulans och räddningstjänst har enligt polisbefälet larmats till olycksplatsen. Mc-föraren uppges ha någon form av skador och kommer troligen att föras till sjukhus enligt polisen. 

– Han är skadad. På vilket sätt vet jag inte, men han ska inte vara medvetslös utan är talbar, säger  Ann-Christin Löfstrand. 

Trafikverket rapporterar att väg 164 har stängts av i båda riktningar efter olyckan i höjd med Rölanda i Dals-Eds kommun. Prognosen är att olyckan kommer att begränsa framkomligheten fram till 18-tiden. 

Mest läst