Man stickskadad i lägenhet

Polisen larmades om ett lägenhetsbråk i Tranemo vid lunchtid på lördagen. Två personer har tagits in till förhör efter att en man hittades stickskadad på platsen.
– Han är förd till sjukhus med ambulans, säger polisens presstalesman Jenny Widén.

ANNONS
|

Larmet om ett lägenhetsbråk i Tranemo kom vid 12.15 på lördagen.

– Vi fick larm om bråk i en bostad och enligt larmet skulle någon ha blivit skadad. På plats anträffade vi en man som enligt uppgift ska ha stickskador, säger Jenny Widén, presstalesman vid polisen region väst.

Två tagna till förhör

Den skadade mannen har förts till sjukhus med ambulans.

– Jag har inga uppgifter om hur skadeläget ser ut, säger Jenny Widén.

Det fanns flera personer på platsen när polisen anlände.

– Två personer har hämtats in till förhör, men ingen är ännu gripen, säger Jenny Widén och fortsätter:

– Det är fortfarande en del oklarheter som ska redas ut och jag vet inte om man har kunnat höra den skadade mannen ännu.

ANNONS

Lägenheten avspärrad

Hon berättar vidare att ärendet rubriceras som grov misshandel, men att det kan komma att uppgraderas till synnerligen grov misshandel beroende på hur illa skadad mannen är samt hur händelsen har gått till.

– Att det rubriceras som grov misshandel beror på att man har använt tillhyggen, eventuellt kniv eller annat stickvapen, säger Jenny Widén.

Polisen har spärrat av lägenheten och tillkallat tekniker för att undersöka brottsplatsen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS